Julebord på Køl

JULEBORD PÅ KØL

Mange planlegger årets julebord i disse dager. Vi på Restaurant KØL tar imot bestillinger og forespørsler for din feststemte gruppe med venner eller kolleger.

Julebordsesongen hos oss går fra 8. november til og med 21. desember.

Vi beholder vårt unike BBQ- og grill-konsept, også gjennom julebordsesongen. Du vil derfor ikke finne tradisjonell julemat på menyen, men masse annet digg. Det er med andre ord duket for en festkveld for både private grupper og bedrifter som er klare for et hyggelig julebord i vår restaurant i Fredrikstad.

TO BORDSETTINGER FREDAGER OG LØRDAGER

Restauranten har to bordsettinger på fredager og lørdager i november og desember: En fra 18.00 til 20.30 og en fra 21.00 og ut kvelden.

COCKTAILS, DJ OG NATTMAT

Vi har dyktige bartendere på jobb alle dager, og vår spesialitet til maten er spennende cocktails.

Fra kl 23 på fredager og lørdager har vi DJ som sørger for at stemningen er god utover de sene nattetimer. Det serveres også nattmat mellom kl 23.00-01.00 for de som ønsker det.

Bestill en opplevelse hos KØL for din gruppe eller bedrift på epost: [email protected]

HVOR STOR ER DIN GRUPPE?

Om man er over 8 personer må man forhåndsbestille mat fra vår selskapsmeny (denne sendes på mail). Vi ønsker forhåndsbestilling av mat og eksakt antall senest 1 uke i forveien. Vi har a la carte meny for grupper som er under 8 personer. Se a la carte-menyen vår her!

Inntil 8 personer kan også bestille bord gjennom vår online booking.

Klikk her for å booke bord hos KØL online!