JULEBORD PÅ KØL

Årets julebordplanlegging er i full gang. Vi på Restaurant KØL i Fredrikstad tar imot bestillinger og forespørsler for din feststemte gruppe med venner, familie eller kolleger.

Julebordsesongen hos oss går fra 6. november til og med 23. desember.

Vi hos Restaurant KØL oppfordrer våre gjeste til å legge årets julebord og andre hyggelige sammenkomster til ukedagene i tiden fremover.

På grunn av situasjonen vi er i har vi begrenset med plasser og lavere kapasitet. Vi ønsker derfor å spre selskapene utover uken, slik at alle som ønsker å ha en hyggelig sammenkomst hos oss skal ha mulighet til det under trygge omgivelser.

Vi forholder oss til gjeldende smittevernsregler, slik at dere kan få en topp – og tryggest mulig – opplevelse. Samtidig gir tiltakene færre plasser enn vanlig, så bestill i god tid for å sikre deg og din gruppe plass.

Vi beholder vårt unike BBQ- og grill-konsept, også gjennom julebordsesongen. Du vil derfor ikke finne tradisjonell julemat på menyen, men masse annet digg. Det er med andre ord duket for en festkveld for både private grupper og bedrifter som er klare for et hyggelig julebord i vår restaurant i Fredrikstad.

TRE BORDSETTINGER FREDAGER OG LØRDAGER

Restauranten har tre bordsettinger på fredager og lørdager i november og desember: En fra 15.00 til 17.30, en fra 18.00 til 20.30 og en fra 21.00 til 23.30. På siste bordsetting er det mulig å sitte lenger, informer oss dersom dere ønsker det – så ordner vi dette.

Bestill en opplevelse hos KØL for din gruppe eller bedrift på epost: [email protected]

GAVEKORT PÅ JULEBORD?

Ønsker du å dele opp årets julebord på mindre grupper eller avdelinger? Eller la de ansatte organisere sin egen julemiddag?

Vi har flotte gavekort på valgfrie beløp kan kjøpes eller bestilles. Perfekt gave å gi bort enkeltvis eller for at man sammen kan gå ut og nyte en god kveld sammen.

Bestill gavekort fra KØL på epost: [email protected]
Gavekortene kan hentes i våre åpningstider eller etter avtale på dagtid.

HVOR STOR ER DIN GRUPPE?

Om man er over 8 personer må man forhåndsbestille mat fra vår selskapsmeny (denne sendes på mail). Vi ønsker forhåndsbestilling av mat og eksakt antall senest 1 uke i forkant av besøket. Vi har a la carte meny for grupper som er under 8 personer. Se a la carte-menyen vår her!

Inntil 8 personer kan også bestille bord gjennom vår online booking.

Klikk her for å booke bord hos KØL online!