Gavekort

Gi bort den diggeste gaven!

Gavekort fra Restaurant Køl i Fredrikstad gir opplevelse, matglede og muligheten til å ha det fint sammen.

Uansett om gavekortet gis som julegave, bursdagsgave, til bryllup, jubileum eller andre anledninger er et besøk hos oss noe de fleste setter pris på. Vi legger stor vekt på service, god opplevelse og ikke minst et solid arbeid med maten.

Gavekortene har håndtverkspreg og er laget i Fredrikstad av Presserommet – med samme detaljfokus som maten du får servert fra vårt kjøkken.

Kjøp ditt gavekort i restauranten

Gavekortene kan kjøpes og betales for i vår restaurant på Nygaardsplassen i Fredrikstad. Skal du gi til mange, eller har base utenbys, kan du kontakte oss for bestilling slik at kortene er klare til du kommer innom til avtalt tid. Se våre åpningstider for når restauranten er åpen, eller kontakt oss for avtale utenom normal åpningstid.

Du velger beløpet

Gavekortene fra Køl bestemmer du selv beløpet på. Om du vil gi en gave fra 400 til 2000 kroner eller mer – bare gi oss beskjed når du er innom for å kjøpe eller på din bestilling via epost. Gavekortet er gyldig i ett år fra utstedelse.

Klarer du ikke vente?

Noen ganger kan det være greit å teste mat og opplevelse en ekstra gang, før man gir det bort i gave – ikke sant? Bestill bord på Restaurant Køl via linken her: